dimecres, 28 de juny del 2017

WhatsApp

   El servei ha anunciat que ha incorporat la funció Recall, que permetrà eliminar missatges enviats en xats individuals o de grups en un període de cinc minuts. Passat aquest temps el missatge es quedarà gravat a foc, de manera que no hi haurà marxa enrere. I ull perquè en esborrar deixaràs pistes. El missatge no s'esfumarà tan fàcilment, al seu lloc apareixerà la frase "Aquest missatge va ser retirat", de manera que en tot moment els teus contactes sabran que has eliminat alguna cosa que no volies que estigués publicat.

Sis novetats que WhatsApp estrenarà en breu
1. Vídeos de YouTube. En breu, els vídeos de YouTube es podran reproduir directament en WhatsApp, sense sortir de l'aplicació.
2. Transaccions monetàries. Una altra aplicació que s'integra és UPI (United Payment Interface), que permetrà fer transferències de diners a través de WhatsApp. En principi, només a l'Índia.
3. Anul·lar missatges. La molt anunciada possibilitat d'esborrar missatges és imminent.
4. Ubicació en viu. En anglès, Live Location. Es tracta d'una novetat que permet conèixer en tot moment quina és la ubicació dels contactes. Es podrà compartir durant un minut, dos, cinc o indefinidament.
5. Notificació de cambo de nombre a tots els teus contactes. Quan un usuari canvia de nombre, una nova funció permetrà comunicar a tots els seus contactes el fet i quin número és. 6. Edita missatges ja enviats. Serà semblant a la d'anul·lar missatges. Especialment indicada per als que tenen fòbia a les errades.

1 comentari:

Rosó ha dit...

Molt interesant.
Recomano quesi s'esborra alguna cosa es digui, disculpeu era per a un altre grup (o persona) i et cures en salut.

Gràcies de nou Frederic.